Becksöndergaard

Er den smarte og moderne kvindes must haves af accessories. Vi snakker strømper i glimmer, nattøj, alpaka halstørklæder, tasker i de mest fantastiske farver, og undertøj og badetøj, der udskiller sig på alle måder. Det er så feminint og smukt.

Hjem / Brands / Becksöndergaard

Viser alle 16 resultater

BeckSöndergaard – Sneakie block strømpe

DKK 29,50
+ tilføj til kurv

BeckSöndergaard – Sneakie stripe strømpe

DKK 29,50
+ tilføj til kurv

BeckSöndergaard – Dollie harlequin strømpe

DKK 29,50
+ tilføj til kurv

BeckSöndergaard – Dollie solid strømpe

DKK 29,50
+ tilføj til kurv

BeckSöndergaard – Alys hårbånd

DKK 64,50
+ tilføj til kurv
S
L

BeckSöndergaard – Flor tassie bh

DKK 149,50
+ tilføj til kurv
S
L

BeckSöndergaard – Flor tallie trusser

DKK 74,50
+ tilføj til kurv

BeckSöndergaard – Checksy loel taske – Pink/green

DKK 249,50
+ tilføj til kurv
S
M
L

Becksöndergaard – Sheer Twinkle trusser

DKK 74,50
+ tilføj til kurv
S
L

Becksöndergaard – Florinia Tyla trusser

DKK 99,50
+ tilføj til kurv
S
M
L

Becksöndergaard – Sheer Tassie bh

DKK 149,50
+ tilføj til kurv
S

Becksöndergaard – Florinia Tyla bh

DKK 149,50
+ tilføj til kurv
S
M
L

Becksöndergaard – Eli Bandeau bikini trusser

DKK 124,50
+ tilføj til kurv
S
M
L

Becksöndergaard – Eli Bandeau bikini top

DKK 124,50
+ tilføj til kurv
S
M
L

BeckSöndergaard – Pistea codie trusser blå

DKK 74,50
+ tilføj til kurv
S
M
L

Becksöndergaard – Pistea coral bh blå med prikker

DKK 149,50
+ tilføj til kurv

Becksöndergaard hos Lelou

Du kender det måske. Sommeren nærmer sig, og du mangler årets smukkeste bikini. Vi har fundet løsningen. For Becksöndergaards undertøj og bikinier var faktisk grunden til at vi valgte, at forhandle brandet. Det er smukt, hot og vildt feminint. Du finder bikinier og undertøj, som de andre i svømmehallen eller ved badestranden ikke går rundt med. Det er lige netop dét, som gør det specielt med Becksöndergaard. Vi er nemlig ikke interesseret i at have det, som alle de andre har!
Hos Lelou har vi nøje udvalgt bikinier, undertøj, tøj, tasker og accessories fra Becksöndergaard.

Vildt blødt nattøj, som du næsten ikke vil have af igen.

Med prikker.. Det bliver ikke meget bedre. – Med det blødeste nattøj, i det fineste print, er du nu klar til at holde pyjamasparty, eller bare forkæle dig selv med det bedste. Nattøjet er i normale størrelser, så vi anbefaler at du køber nattøjet i din normale størrelse, eller at du går størrelse op, da det er skønnest at sove i noget, som ikke strammer. En god nats søvn handler ligeså meget om ens påklædning <3

Fine accessories, med øje for detaljen

Er du på udkig efter tidens trends af accessories, så har Becksöndergaard altid en finger på pulsen.
De tør være vild på farver, prints- og kvaliteter. Du kan derfor forvente af se tasker med forskellige materialevalg i en og samme taske.

Glimmerstrømper i alverdens farver og mønstrer

En god glimmerstrømpe som holder facon efter utal af vask, og kvaliteten tilmed. Mange kender Becksöndergaard på strømperne, for de er et ”must have”, og så pynter de selv på en gråvejrsdag. Findes i mange forskellige materialer og farvekombinationer. Strømperne kan matche dit outfit, eller peppe dig op. Der er lange sokker, medium længde, og så er der de fine korte til sneakers. Vi har altid strømper i butikken og på shoppen, så mangler du en lille gave til en du holder af, så gør det sjovt og sødt med et par glimmerstrømer :)

Tasker i farver og skind fra Becksöndergaard

Slangeskind, læder og stof. Smukke tasker med mange farver, mange forskellige designs, store som små. Du kan ikke gå nogen steder uden. Tasken er et vigtigt element i kvinders liv. Nogle er til de neutrale, nogle elsker de farverige. Men lige meget hvad. Så kommer taskerne altid i høj prioritet blandt kvindens accessories. De solguletasker og det vilde pinkfarvede er et kæmpe hit. Og så kan de matche alle outfits og lejligheder.

Tørklæde i alpakauld fra Becksöndergaard

Når du mærker på de fine halstørklæder fra Becksöndergaard, så får du den følelse af, at du aldrig vil tage det af igen. Smørblødt, og lækkert. Becksöndergaard går altså ikke på kompromis med uldkvaliteten. Derfor er mange af de fede halstørklæder også strikket i en alpakauld. Verdens fineste og blødeste uld! 80% af alt alpakauld, kommer fra alpakaerne, som lever i Peru. Rundt oppe i Andebjergene i 3800 meters højde, hvor vinden er kold. Alpakauld er en tyk uld, som er vildt blød og derfor ikke kradser.
Mange vælger f.eks. at strikke babytøj i alpakauld, pga kvaliteten. Udover at alpakauld er blødt, så er det utrolig slidstærkt, så et tørklæde af alpakauld er et du vil have i rigtig mange år.