Birk Denmark

Et innovativt brand, skabt med hjertet til naturen. Birk denmark er godkendt til grøn salon og er vejen til en grønnere omstilling. Du får miljøvenlige, økologiske og danskproduceret shampoobars, hvor det er dig, som tilsætter vandet. Du får en unik mulighed for at skippe plastikflaskerne, og så støtter du tilmed miljøorganisationen ”Plastic Change.”

Hjem / Brands / Birk Denmark

Viser alle 8 resultater

Vis kategorier & brands
Luk

Birk denmark – Balsambar – Hyben

DKK 79,00
+ tilføj til kurv
Luk

Birk denmark – Shampoobar – Anemone

DKK 79,00
+ tilføj til kurv
Luk

Birk denmark – Shampoobar – Hindbær

DKK 79,00
+ tilføj til kurv
Luk

Birk denmark – Shampoobar – Honning

DKK 79,00
+ tilføj til kurv
Luk

Birk denmark – Shampoobar – Kul

DKK 79,00
+ tilføj til kurv
Luk

Birk denmark – Shampoobar – Skovsyre

DKK 79,00
+ tilføj til kurv
Luk

Birk denmark – Shampoobar – Troldnød

DKK 79,00
+ tilføj til kurv
Luk
Aflang
Rund

Birk denmark – Soaplift

DKK 59,00
+ tilføj til kurv

Økologisk Shampoobar - Vejen til en grønnere verden

Shampoobar i højeste kvalitet, produceret ved Limfjorden i Salling nord for Skive og er en vaskeægte Life Saver.

Hvis ikke du allerede kender til Shampoobars fra Birk denmark, så vil du ikke fortryde dit valg af shampoobar. ”Det er nemlig den bedste på markedet, og med rigtig god grund.”

1 shampoobar rækker op til 3 hele flasker almindelig shampoo. Flasker som (selvom de er hevet ind fra verdenshavene og genanvendt,) faktisk er en helt unødvendige for os. For vi kan sagtens vaske vores hår uden. Shampoobar er en helt almindelig shampoo, uden tilsat vand. Vandet sørger du selv for.

Grønsalon godkendt - den positive liste

Shampoobarene fra Birk denmark er økologiske, miljøvenlige og så er de 100% grønne produkter, som er godkendt til grøn salon.  Grønsalon godkendelsen sikrer dig som forbruger, mod skadelige ingredienser og kemi. Dette gælder både hud og hår.

Hjertet til naturen

Shampoobarene bliver produceret af Jannie, som er iværksætteren på Birk. Hun lever og ånder for naturen, og har igennem sit arbejde og sin fritid brugt ualmindelig mange timer i at nørde, afprøve og skabe disse skønheder. Ikke nok med shampoobar, så har Jannie skabt balsambar, som virker på samme måde.

Der er blandt andet indhentet inspiration og information tilbage fra de gamle indianere, og med Birk i forsædet, er vi et skridt tættere på en grønne hverdag.

Reduce, Reuse & Recycle = Ingen forurening

Alt emballage er recycled og alle bars kan optages i naturen, uden at afgive skade. Det er simpelthen næsten for godt til at være sandt. Et af Birk denmarks mottoer er: Reduce, Reuse og Recycle. Og det undertegner virkelig produkterne til fulde.

 

Hvad indeholder en shampoobar?

Du finder shampooer lavet på troldnød, med økologisk Ricinusolie og B5 vitamin. Keratin shampoo med duften af hindbær og med havtorn og valnøddesmør. En børnevenlig 2i1 shampoo lavet på honning og fyldt med antioxidanter og vitaminer. Og selv til herrerne har Jannie udtænkt en plan. De elsker nemlig kul-shampooen med aktive kul, plejende hvedeprotein, antioxidanter, og keratin.

Udover shampoobar, og conditioner bar. Så har Birk denmark udviklet en tørshampoo, lavet af pilerod, både til den mørkhåret/rødhåret eller til den blonde. De kommer i recycle emballage, og er simpelthen så fantastiske. – Så spring en hårvask eller to over med Birk denmarks skønne tørshampoo. Du vil elske den!

Et vigtigt element hvis du skifter til en shampoobar. Du skal lægge din bar ”til tørre” imellem brug. Her kan man tilkøbe en sæberist eller en soaplift, som så fint gør arbejdet for dig.