DAWN X DARE

Hos Lelou er vi stolte over at præsentere DAWN X DARE i vores nye kollektion.

Det er et mærke der tiltaler den moderne kvinde, som er modebevidst i hendes valg af designs og sætter stor pris på god livskvalitet og som har en stærk identitet i valg af mærker og som ikke har noget i mod at betale lidt ekstra for den rette kollektion i mærketøj. 

 
Hjem / Brands / Dawn X Dare

Viser alle 5 resultater

S
M
L

Dawn x Dare – Ellis pink vest

DKK 949,50
+ tilføj til kurv
34
36
38
40
42

Dawn x Dare – Cam blå skjorte

DKK 549,50
+ tilføj til kurv
34
36
38
40

Dawn x Dare – Peace pink vest

DKK 1.149,50
+ tilføj til kurv
S
M

Dawn x Dare – Mars multi stribet cardigan

DKK 1.149,50
+ tilføj til kurv
S
M

Dawn x Dare – Hope striktrøje

DKK 1.249,50
+ tilføj til kurv

Designer

Charlotte Vadum og partner Vibeke Bernhoff førte første kollektion frem i år 2016 – AW16 – kollektionen. De prøver på at skabe noget det er tidløs og kan bruges i flere sæsoner. Ideen ved mærket er at man skal have lyst til at hoppe i det om morgen fra tidlig ”DAWN” hvor det er rart med lækker komfort og blødhed, til sent aftenen, hvor festen begynder og kjolen har brug for mere sexet kant ”DARE”. De ønsker at skabe et univers, hvor der ikke er indgået nogen kompromiser og intet er overladt til tilfældighederne.

Kvalitets beviste

I deres nyeste design indenfor strik til damer og kjoler til år 2021. Er de beviste om at bruge naturligmaterialer, hvor kvaliteten er ganske enestående.
Og i den danske modebranche er de mest kendt for deres meget eksklusiv strik, der er fremstillet i Italien af italienske kvinder som arbejder hjemme i de kuperede landsbyer tæt på San Giovanni delle Contee- Toscana, der ligger få timer fra Rom. Og derfor er hvert stykke unikt og størrelserne vil variere lidt fra stykke til stykke. Alt strik bliver strikket i hånden, så derfor er hver enkel produkt helt unik og en stor del af Dawn x Dare identitet. Og i de nye kollektioner finder man kun 35 udvalgte stilarter.