Hübsch

Hübsch er dansk design af klassiske møbler og interiør med en twist, hvilket gør Hübsch superspændende at fordybe sig i. Egetræ og terrazzo er en af tidens største trends indenfor møbler og interiør. Vi elsker deres lamper, og nips, der ville gøre de fleste hjem endnu mere personlige. Der er puder, plaids, lanterner og spisestel. Et flot brand med mange muligheder.

Hjem / Brands / Hübsch

Viser alle 9 resultater

Hübsch karklud i OEKO -TEX – Lilla/gul

DKK 41,30
+ tilføj til kurv

Hübsch ur, beton, terrazzo/hvid

DKK 251,30
+ tilføj til kurv

Hübsch viskestykke i OEKO- TEX – Lilla/gul

DKK 83,30
+ tilføj til kurv

Hübsch terrazzo opbevaringsboks m/låg 2stk.

DKK 244,30
+ tilføj til kurv

Hübsch karklud i OEKO -TEX – Blå/orange

DKK 41,30
+ tilføj til kurv

Hübsch viskestykke OEKO- TEX – blå/orange

DKK 83,30
+ tilføj til kurv

Hübsch – Vase lyserød/gul/grøn sæt med 3 stk.

DKK 314,30
+ tilføj til kurv

Hübsch lysestage, terrazzo, hvid/lyserød, sæt af 2 stk.

DKK 244,30
+ tilføj til kurv

Hübsch Håndklæderholder i messing

DKK 109,50
+ tilføj til kurv

Prisvenlige danske design møbler

Hübsch er kendt for de fine linjer og detaljer i deres møbler. Ask og egetræs møbler er særdeles et hit, og de findes i mange modeller. Der er blandt andet kommoder, skabe, entré og badeværelsesmøbler. Mangler du idéer til indretning af store møbler, så hjælper vi dig gerne. Det kan indimellem være svært at måle og bedømme møblernes størrelse, og derfor står vi altid til rådighed, hvad end dit problem måtte være.

Skabe i sildebensmønster fra Hübsch

En rustik måde at brude det glatte linjer og overflader i dag. Det er helt sikkert at udforske Hübsch flotte skabe i sildebensmønster passer perfekt ind i det moderne hjem. De er fremstillet i egetræsfinér. Sildebensmønster er blevet en stor trend igen, og det ser superelegant ud. Det er altså ikke kun gulve i dag, som skal ligge i sildebensmønster, men at skabe så fine detaljer i et møbel er smukt arbejde.

Metal runde håndklædeholdere og knager

Det bedste vi ved er at sminke vores hjem. Dekorere det med fine detaljer, som får ens hjem til at fremstå i orden, med god smag og god sands for indretning. Med de runde former og farvet metal går Hübsch håndklædeholder igen. De er fine, og giver liv. Der er flere muligheder, de kan bruges i køkkenet, såvel som badeværelset. Vi bruger dem i prøverummet i butikken, til at hænge bøjler på. SMART!

Bordlamper og gulvlamper fra Hübsch

Hübsch er rig på bordlamper. Fede designs og smarte farver. Messing er en af de nye farver på padehatten, som den kaldes hos Hübsch. Den er fed, og skaber varme og stil i alle rum.
Gulvlamperne er ligeså, der findes et væld af forskellige designs, og så er gulvlampen bare et super alternativ til loftslamperne.
Alle lamperne er unikke, og er man til sprøde, nytænkende og fine lamper, så er mulighederne mange.

Boligtilbehør og Ecocert-certificeret livsstilsprodukter

En skarrer af det lækreste boligtilbehør. Så er du på udkig efter glasskåle, glasfade, porcelæn skåle, keramik skåle, keramik tallerkner, marmor skål, messing bestik, skærebræt i egetræ, skærebræt i marmor og skærebræt i terrazzo. Så finder du det her, hos Hübsch. – Lækre holdbare materialer som dit køkken vil elske! Boligtilbehør fra Hübsch er gennemtænkt, og gennemført.

Livsstilsprodukter fra Hübsch er ecocert-certificerede og er lavet af 100% genanvendeligt emballage. Håndsæbe, håndcreme og opvaskemiddel er i nordisk stil, og med fantastiske dufte, som matcher udseendet utrolig godt.

Bomuldssatin sengetøj

Håndklæder fra Hübsch i økologisk bomuld, og sengetøj i økologisk bomuldssatin. Du finder det i flere farver, og størrelser. Har du mærket en bomuldssatin før? Følelsen af den fløjlsbløde silke er en eksklusiv fornemmelse af velvære, og så er den med til at holde på varmen.
Så, er du let til kulde om natten? Så er bomuldssatin det sikreste valg for dig.

Vi anbefaler:
Tekstiler lægges i blød i koldt vand i 24 time inden det vaskes i vaskemaskinen, det får fibrene til at rejse sig, så absorberingen bliver bedre.

Tænk økologisk, selv når du handler tekstiler. Vi bliver ved at med dumpe økomærket ned over forbrugerne, men alt i alt. Så er det med god grund. Vi er med til at forbedre verden til et skønnere sted, det er måske ikke os selv som personer, der får lov til at opleve en hel grøn verden, men det gør vores børn. Og om mange år, deres børn. Dette er blot en håndsrækning til at vi skal passe bedre på os selv, hinanden og vores klima.
Hübsch er en del af den grønne omstilling, og bruger derfor mange naturmaterialer, når de designer deres møbler, karklude og nips ting.