Ivylee Copenhagen

Ivylee Copenhagen har et ønske om at alle skal have muligheden for at iføre sig et par sko eller støvler, som har den perfekte udstråling og som går hånd i hånd med kvalitet og et lækkert design, og er udført i nøje udvalgte materialer. Og funktionen og kvaliteten er baseret på mangeårige traditioner indenfor dansk design. Se vores udvalg her og shop online hos Lelou.


Hjem / Brands / Ivylee

Viser alle 4 resultater

41

ivylee – Lowa – sort

DKK 1.125,00
+ tilføj til kurv
36
37
38
39
40
41

ivylee – Lowa – Hvid

DKK 1.125,00
+ tilføj til kurv
36

ivylee – Moon Dark tan

DKK 925,00
+ tilføj til kurv
36
37

ivylee – Moon Beige

DKK 925,00
+ tilføj til kurv

Ivylee´s Kærlighed til sko

Ivylee Copenhagen er et mærke som har en stor kærlighed til sko og har en personlig vision i at skabe en sko hvor hver eneste detalje hænger sammen med stilen på et smukt fodtøj. De ved præcis hvordan man kombineret et stilrent design samt en yderst lækker komfort, og de ved hvordan kvindes fod er en meget æstetisk del af hendes krop. Så alle linjer, kurve og syninger er nøje kombineret med et stort fokus på slidevne og komfort. Uden kemiske behandling

 

Perfekt tilføjelse til en hver kvindes garderobe

Ivylee Copenhagen producere ikke sko/støvler der skal hobe sig op i skabet, hver par sko skal kunne kombineres med det outfit der fungere til enhver lejlighed og det er essensen af mærket. Hver eneste enkelt linje tages i betragtning sammen med materialer og finish. Så det helt rigtig par sko, skaber en fantastisk form for holdning- som får en kvinde til at skille sig ud og føle sig godt tilpas. Og Ivylee elsker at de kan appellere til så mange typer kvinder, og deres stil, og kan tilbyde dem til en overkommelig priser.

 

Ivylee Copenhagen bygger på danske designtraditioner

Det er vigtigt at æstetikken og funktion går hånd i hånd. Og at håndværket er perfekt udført samt at bringe alle disse faktorer sammen i et par smukke sko, samt blive ved med at forfine og udvikle sig på alle parameter. Så her hos Lelou har vi glædet os til at byde Ivylee Copenhagen velkommen i vores nye kollektioner.

Produceres i Europa

Ivylee Copenhagen er etableret i 2014 af Kristine Holgaard, som også er den kreative kraft bag brandet, hun samarbejder med hendes team i et studie i København, hvor de bliver produceret rundt i Europa i tæt samarbejde med udvalgte håndværkere. Og stilen og fortolkning af den perfekte støvle/sko er det skandinavisk udtryk med en kant af enkelhed som er kernen i deres kollektioner. Kristine Holgaard har ti års erfaring i den skandinaviske modeindustri som hun tilføjer til brandet.

 

Ingen kemiske tilsætningsstoffer

Ivylee bruger ikke kemisk behandling af deres sko og går ind for bæredygtige materialer