Olaplex

Det eneste molekyle i hele verden, der kan sammensætte ødelagte bindinger i håret igen. Letvægtsprodukter som du vil elske fra første hårvask. Olaplex har siden deres begyndelse lanceret nye produkter til en fantastisk plejeserie. Vi klapper i hænderne over alle produkterne, og her får du altså de mest drøje produkter på markedet til en absolut fornem pris.

Har du først prøvet Olaplex, så går du aldrig tilbage til dine gamle produkter igen.


Hvad kan Olaplex
Olaplex er et molekyle som er designet til at sammensætte dine svovlbroer og brintbindinger inde i hårets marv. Det lyder måske som en tør fortælling, men bare rolig! Jeg linker nogle videoer op til dig, så du altid kan se hvordan og hvorfor du lige netop skal bruge Olaplex.

Olaplex er udarbejdet i USA af en skønhedsguru ved navn Dean Christal. Dean havde et problem, han ville gerne skabe et produkt til håret, som kunne styrke hårets kerne. Her fandt han tilfældigt samarbejde med to af vendes førende kemikere, Eric Pressly og Craig Hawker. Tilsammen skulle de skabe dette molekyle som i dag, er det eneste molekyle på markedet, der kan reparere hår, samme tid med at det bliver farvet eller afbleget. Brintbininger, saltbindinger, keratinkæder og svovlbroer, er noget som et normalt stærkt, sundt og glasfuldt hår ikke kan undvære. Det udgør hårets opbygning, og altså hele hårets kerne. Det var vigtigt for de tre forskere, at gå helt ind i kernen og marven, for de var klar over at problemet lå dybere end på overfladen.

Hjem / Brands / Olaplex

Viser alle 6 resultater

Vis kategorier & brands
Luk

Olaplex no0 – intensiv bond building Hair treatment 155ml

DKK 269,00
+ tilføj til kurv
Luk

Olaplex No3 – Hair Perfector 100ml

DKK 239,00
+ tilføj til kurv
Luk

Olaplex No4 Bond Maintenance Shampoo 250ml

DKK 239,00
+ tilføj til kurv
Luk

Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml

DKK 239,00
+ tilføj til kurv
Luk

Olaplex No6 Bond Smoother 100ml

DKK 239,00
+ tilføj til kurv
Luk

Olaplex No7 Bonding oil 30ml

DKK 239,00
+ tilføj til kurv

Olaplex guide

Som faglært frisør, er det vigtig for os, at du som kunde forstår vores vejledning ved brugen af Olaplex. Baldacci haircare er eneforhandler af Olaplex til Danmark. Derfor kan du, når du køber dine Olaplex produkter hos Lelou.dk, med 100% sikkerhed, vide at dette er ”Original Olaplex”. Der er desværre mange kopier ude i verden, som også har fundet vejen til Danmark.

Olaplex.com har derfor også gjort det enkelt for dig som forbruger at tjekke om du har fat i et originalt produkt. Du kan altid scanne QR-koden på Olaplex produktet. Mange af kopierne indeholder ikke en QR-kode, så derved kan du ved et hurtigt øjekast konstatere at produktet er en kopivare.

Hvad kan Olaplex

Olaplex er et molekyle som er designet til at sammensætte dine svovlbroer og brintbindinger inde i hårets marv. Det lyder måske som en tør fortælling, men bare rolig! Jeg linker nogle videoer op til dig, så du altid kan se hvordan og hvorfor du lige netop skal bruge Olaplex.  

Olaplex er udarbejdet i USA af en skønhedsguru ved navn Dean Christal. Dean havde et problem, han ville gerne skabe et produkt til håret, som kunne styrke hårets kerne. Her fandt han tilfældig samarbejde med to af vendes førende kemikere, Eric Pressly og Craig Hawker. Tilsammen skulle de skabe dette molekyle som i dag, er det eneste molekyle på markedet, der kan reparere hår, samme tid med at det bliver farvet eller afbleget. Brintbininger, saltbindinger, keratinkæder og svovlbroer, er noget som et normalt stærkt, sundt og glasfuldt hår ikke kan undvære. Det udgør hårets opbygning, og altså hele hårets kerne. Det var vigtigt for de tre forskere, at gå helt ind i kernen og marven, for de var klar over at problemet lå dybere end på overfladen.

Håret beskyttes af Olaplex

Et hår kan deles op i tre lag. Det første lag hedder Cuticula, eller skællaget som du sikkert har hørt det før. Skællaget er kun de yderste lag af håret, og består af flader, som overlapper hinanden. Men som beskytter mod ydre påvirkninger. Her snakker vi hårvask, solen, vinden, hårbørsten, glattejernet, krøllejernet og føntørreren.

Cortex hedder det mellemsted lag og er lange celler, som hedder proteinbindinger. Bindingerne er formet som lange strenge, så i cortex finder du hårets styrke og elasticitet.

Inderste i hårets kerne, finder du Medulla på fagsprog, også kaldt hårkanalen. Hårkanalen består at en masse udefinerbare celler. ”Så faktisk ikke aner hvilke rolle har for håret”.

 Håret består af forskellige stoffer som:

  • – Proteiner
  • – Mineraler
  • – Kulhydrater
  • – Vand
  • – Lipider, som er fedtstoffer
  • – Pigmenter

Al den viden kemikerne har om håret er ret stor. Men at udarbejde et molekyle som Olaplex er endnu større. Olaplex genopbygger håret op til 99%, og det er altså det eneste produkt i hele verden, som kan det. Du kan se en video nedenfor som vi har lånt i samarbejde med Baldacci haircare. Her vil forståelsen for produktet blive vist i billeder, og det hele kan give en god mening.

Olaplex har patent på molekylet. Og flere store mærker har forsøgt at efterligne Olaplex. Men er blevet sagsøgt, da de kom for tæt på.

Dette gør Olaplex helt unikt, og sidenhen har Olaplex udarbejdet en fantastisk plejeserien, som består af Shampoo, conditioner, leave-in creme, olie og kurbehandlinger til hjemmebrug.

Olaplex så dagens lys tilbage i 2015, i Erics garage. Og er sidenhen blevet rost til skyerne af kendte stjerner, verden over. Kim Kardashian har omtalt Olaplex som sit vidunder produkt til håret, og med god grund. Hun har fået afbleget sit smukke sorte hår til platinblond, og dette ville aldrig have været en mulighed, uden Olaplex.

Det er derfor vi elsker Olaplex. Du ser måske ikke en forandring til en start, men du mærker den.

Vejledning i en professionel behandling: Vi anbefaler Olaplex!

Olaplex No3

En ”kur” som skal bruges hjemme, her anbefaler vi og Kim Kardashian for den sags skyld, at du sover med produktet i, for fuldt udbytte. Kæmpe makeover til dit hår, og du får det lækreste, blødeste og tilmed stærkeste hår. Olaplex No3, er et vanvittigt produkt hvis du er til Curlygirl metoden. Kæmpe high-five og ja tak herfra :)

Produkter til alle hårtyper

Olaplex serien er uden sulfater, phtalater og parabener. Du får verdens absolut bedste hårserie, miljøvenlig – helt uden at gå på kompromis med kvaliteten!

De er vildt drøje i brug, der står vejledning på dine produkter. Du får friskt hår, med en skøn duft af solblomst. Som på ingen måde kvalmende, bare rent og lækkert!

Vi anbefaler altid at du vasker dit hår to gange med shampoo. Og afslutter med conditioner. Kur/treatment behandlinger er efter behov. Leave-in og Olie kan bruges hver dag.


Det eneste molekyle i hele verden, der kan sammensætte ødelagte bindinger i håret igen. Letvægtsprodukter som du vil elske fra første hårvask. Olaplex har siden deres begyndelse lanceret nye produkter til en fantastisk plejeserie. Her får du de mest drøje produkter, til en fornem pris.

Har du først prøvet Olaplex, så går du aldrig tilbage til dine gamle produkter igen.