En holistisk tilgang til dine behov

Hos Klinik Lelou er forandring, selvudvikling og spiritualitet en inkarneret del af tilgangen til alle udfordringer. Klinikkens navn, Lelou, betyder ulv og symboliserer det stærke dyr, som går sin egen vej og er fyldt med visdom. På samme måde ønsker jeg at hjælpe dig med at bryde fri af gamle mønstre, kanalisere budskaber fra dine spirituelle guider, eller finde fodfæste i det liv du lever nu. Til glæde og gavn for dig, så du føler, at du opnår dit fulde potentiale og finder øget livsglæde.

Klinik Lelous mission er, at hjælpe dig med at opnå et balanceret liv, hvor du selv sidder i føresædet og kan skabe de forandringer i dit liv, som du ønsker.

Din forandring starter her.

Arielle Askildsen


Terapeut og spirituel coach


Jeg har siden 2006 været selvstændig og har gennem denne tid oplevet og afhjulpet adskillige problemstillinger. Da jeg først startede som selvstændig var det med en spirituel klinik, som også tilbød massage. Fra første færd har jeg vidst, at jeg elskede at arbejde med forandring og selvudvikling, så da det ikke længere var muligt at massere faldt det mig helt naturligt at fortsætte mit arbejde med terapi og spirituel coaching. Gennem årene har jeg også altid søgt selvudvikling, og jeg har derfor også flere uddannelser bag mig, blandt andet Reiki Master Teacher og Master Hypnoterapeut & NLP Master Practitioner.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig med at nå dine mål i livet!