Clairvoyance

Der kan være mange grunde til at man ønsker clairvoyance, blandt andet følelsen af at sidde fast i livet, stå ved en skillevej eller blot have brug for at få klarhed om specifikke situationer i dit liv. Intet spørgsmål er for stort eller småt til dine spirituelle guider!
Jeg fungerer som talerør for den åndelige side, hvor dine guider og afdøde kan komme med budskaber og svar til dig.

Clairvoyance kan gives på mange måder, og jeg tilbyder både 1-1 sessions, par sessions og gruppe sessions. Ønsker du at modtage clairvoyance kan det gives ved, at du møder fysisk op i klinikken, men den kan også gives telefonisk og skriftligt.

Det er altid en god idé at tænke over de emner man ønsker clairvoyance omkring på forhånd, og eventuelt forberede spørgsmål på forhånd.

Hypnoterapi og NLP

Drømmer du om at lykkedes med dit vægttab/rygestop eller at lægge din angst fra dig, så kan hypnose/NLP vær den rigtige løsning for dig.

Igennem hypnose arbejdes der med dit ubeviste sind, hvilket gør det til en meget effektfuld metode idet der skabes varige mentale forandringer. Disse forandringer er med til at lette den proces det er at kunne tage de skridt det kræver for at holde fast i at fuldføre et rygestop, et vægttab eller at arbejde med din angst på en konstruktiv og effektiv måde.

I begyndelsen af sessionen taler vi om dine forventninger samt hvilke tiltag jeg kan tilbyde for at hjælpe dig med at nå dine mål på den bedste måde.

Herefter sættes du i trance således, at der dirkete og nemt kan arbejdes med dit ubevidste sind.

Det er ikke sikkert, at du direkte husker, hvad der er blevet arbejdet med under sessionen, men det gør dit ubevidste sind, hvilket også er det der ofte giver os udfordringer når vi forsøger at foretage positive og varige forandringer i vores liv.

En session varer typisk 1 1/2 time.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig for at bestille en session eller for uddybende spørgsmål, så vi finder den rette løsning for dig!

Reiki Healing

Trænger du til at få ladet dine batterier op? Eller blot opleve ro og balance, og få mere energi? Reiki healing er en gammel japansk healingsform, og den kan hjælpe dig til indre ro og balance, øget mentalt velvære samt overskud til at træffe de rette beslutninger for dig. Befinder du dig i en stresset tilstand kan du opleve god gavn af Reikien. Den beroliger dit system og giver dig overskud og overblik til at komme videre på en god måde. Reiki healing kan bruges på både mennesker og dyr- så det er muligt at booke en session til både dig og dit dyr sammen.  Jeg er uddannet Reiki Mester Lærer, og jeg afholder også kurser i Reiki healing. 

En session varer typisk 60 min.

Dyretelepati

Drømmer du om bedre performance til stævnet, eller har din hund ikke været helt sig selv på det sidste? Med dyretelepati hjælper jeg dig med at finde frem til, hvad dit/dine dyr går og tumler med.
Der er mange måder hvorpå man kan kommunikere med dyr på. Jeg kommunikerer selv med dyr gennem tankerne.

Der er flere muligheder, hvor jeg kan skrive de beskeder jeg får fra dit dyr ved at connecte med det ud fra et billede eller jeg kan tage ud og besøge dig og dit/dine dyr.

Jeg har meget erfaring i kommunikation med særligt heste, hunde og katte. Tøv dog ikke med at kontakte mig hvis du har et andet dyr end de nævnte!